3 Patarimai tavo Dropshippingo verslui!

1. Susirask mentorių

 
Jei esate naujokas dropshippinge, labai svarbu turėti mentorių ar bent jau bazines žinias. Idealiu atveju norite rasti ką nors, kuris tai padarė praeityje, arba vis dar tai daro dabar ir kas nori pasidalinti savo paslaptimis ir strategijomis su tavimi.
 
Viena iš sudėtingiausių dropshipping verslo veiklos sričių yra tai, kad sistema turi susikurti pats. Taigi, jei gali rasti mentorių, kuris gali tau padėti tai padaryti, galėsi judėti daug greičiau nei tuo atveju, jei mėginsi tai daryti vienas arba, dažnu atveju, su Youtube.
 
Pradėdami ieškoti mentoriaus, kuris sugebės dalį savo laiko investuoti į tavo projektą, iš tiesų pradėsite judėti žymiai efektyviau.
 
 
2. Praktika > Teorija
 
Geriausias būdas auginti dropshippingą yra su "bandymų ir klaidų požiūriu" - mažai tikėtina, kad pirmą kartą surasite tobulą tiekėją ar surasite pačius efektyviausius įrankius (software) savo verslui.
 
Peršokti į pirmuosius tris ar šešis mėnesius, siekiant išbandyti penkias skirtingas produktų kategorijas. Panašiai išbandykite visų skirtingų dydžių tiekėjus, o gal net iš skirtingų šalių.
Išbandykite skirtingas prekių paieškos, "stock tracking/repricing" programas - tik taip surasi sau geriausia ir priimtiniausią variantą.
 
Kai pamatysite, kas veikia, sutelkite dėmesį į tuos produktus ir tiekėjus. Tačiau, kadangi jūsų verslas toliau auga, nebijokite išbandyti naujų dalykų ar imtis naujų požiūrių, net jei jis nepasiekia norimo rezultato.
 
Inventoriaus sekimo klaidos yra dažna priežastis, kodėl pardavėjai atsisako dropshippingo. Taigi, turite atlikti rankinį procesą (arba naudoti programinę įrangą), kad įsitikintumėte, jog visi jūsų sąraše esantys produktai iš tikrųjų yra su jūsų tiekėjais.
 
 
3. Pasikartojančių užduočių pavedimas
 
Dropshipping verslo modelis turi daug judančių dalių. Yra produktų tyrimas, tiekėjų paieška, santykių užmezgimas, produktų sąrašo sudarymas, šių įrašų optimizavimas, klientų aptarnavimas, inventorizacijos lygių valdymas ir daugelis kitų būtinų užduočių. Kai išsiplėsite, jūsų procesas bus valdomas daug laiko. Iš tiesų, kai tik pasiekiate tam tikrą lygį, be pagalbos jūs negalėsite augti ar netgi atsipūsti - tapsite savo verslo darbuotoju.
 
Taigi, kai jūsų verslas auga stabiliai, užduotis galima perduoti virtualiems asistentams ar laisvai samdomiems asmenims (freelancers). Tai galėtų būti jūsų šalyje ar užsienyje. Svarbu, kad jie yra žmonės, turintys patirties dirbdami su "Amazon" arba "eBay" platformomis bei būtų pažįstami su jūsų naudojamais įrankiais.
 
Kai kuriais atvėjais, geriausia pasiimti visiškai "žalią" asistentą ir jį išmokyti nuo pagrindų. Taip žinosite, kad jis žino tik tai, ko reikia ir tures jūsų požiūrį į dropshippingą ir jūsų verslą.
 
Galų gale, proceso dalių delegavimas kitiems atlaisvina jūsų laiką, todėl galite sutelkti dėmesį į verslo augimą ir energijos panaudojimą srityse, kuriose galite padaryti didžiausią įtaką.
 
Žinoma, tai taip pat priklauso nuo jūsų - jei kaifuoji nuo dropshippingo ar darai tai tiesiog dėl papildomų atostogų per metus, tikrai susitvarkysi ir pats.
 
Keep up the good work,
Close

50% Baigta

DOVANA TAU!

Nemokamas video padės suprasti „8 veiksmingiausius internetinio uždarbio metodus” ! Paspaudę prenumeruoti, automatiškai būsite nukreipti į puslapį kuriame galėsite paržiūrėti video medžiagą.

Prisijunk prie 1000+ WORKLESS naujienlaiškio prenumeratorių ir reguliariai gauk veiksmingiausius patarimus padėsiančius pelningai plėtoti tavo internetinį verslą!