5 metodai laisvo ir malonaus gyvenimo link

Gyvenimas. Tavo vienintelis šansas į laisvę ir laimę. Daugelis žmonių iš esmės atmeta laisvės ir laimės konceptą. Visa esmė slypi momente kai nusprendi perimti tam tikrų gyvenimo aspektų kontrolę į savo rankas. Stiprūs ir drąsūs pokyčiai pradžioje gali skambėti kiek baisiai, tačiau tai vienintelis kelias į tikrą laisvę.
 
 
Norėčiau su tavimi pasidalinti savo nuomone šiuo klausimu. Jei tikiesi, jog viskas bus paprasta ir lengva... turiu tave nuvilti, tokio naivaus šlamšto čia nematysi. Tikrą laisvę susikurti nėra lengva, deal with it... Geros naujienos, jog tai pasiekti tikrai įmanoma !!
 
Atsikratyk priklausomybių :
 
 
1.Daiktams. Kada buvo paskutinis kartas kai fizinis daiktas suteikė tau džiaugsmo ilgiau nei 30 minučių ?? Neapsakoma našta krenta nuo tavo pečių, kai galiausiai nusprendi atsisakyti „DAIKTŲ“. Nebūk materializmo vergas. Realybėje tu neturi daiktų kurie priklauso tau, ilgainiui tu pradedi priklausyti jiems …
 
2.Užimtumui. Buvimas visada užimtu tai priklausomybė. Vaidinti visada reikalais užsikrovusį žmogų ir daryti niekam nereikalingus darbus tapo madinga... Galbūt geriau atlikti tik tuos darbus kurie išties svarbūs ? Pagalvok kaip praleidi savo dienas. Kokią dienos dalį tik vaidinai užsiemusį, o kiek laiko išties skyrei svarbiems reikalams kurie artina tave prie nepriklausomo laisvo gyvenimo ?
 
3. Darbui, kurio negali pakęsti. Nekenti savo menegerio, boso ir darbo kolegų? Kada buvo paskutinis kartas kai atsisakei darbo ir pareigų kurios kiekvieną tavo dieną paversdavo negatyvių emocijų, nuovargio ir pykčio hormonų kokteiliu ?
 
4.Santykiams, kurie verčia tave jaustis blogai. Visi esame buvę panašiose sitaucijose, kai daug brangaus laiko išeikvojame būdami su netinkamais žmonėmis. Ar esi pasiruošęs apsupti save žmonėmis kurie padeda geriausiai tavo versijai atsiskleisti ? TAIP, tie žmonės egzistuoja
Nuspręsk ko ištiesų labiausiai nori!
 
 
Manai tau gyvenime nepriklauso galimybė rinktis kuo užsiimti ir kam atiduosi savo energiją ? Nejuokauk, galimybė rinktis yra visada ir visiems. Tu gali pasirinkti tarp daiktų ir patirčių. Gali būti pats sau bosas. Pats gali nuspręsti ką veiksi visą likusį gyvenimą !! Tačiau turėsi būti su savimi atviras. Sudaryk sarašą laimingiausių savo gyvenimo momentų. Griebk rašiklį ir padaryk tai jau dabar. Nesustok, kol nebūsi aiškiai išdėstęs bent 10 laimingų savo gyvenimo kadrų. Kiek iš jų yra patirtys ir kiek daiktai ? Nenustok svajoti. Dabartiniu momentu galimai nežinai savo konkretaus tikslo ir vizijos, tačiau kelias į laisvę prasideda būtent šiandien
 
 
Ką gyvenimo laisvė reiškia tau ?
 
 
Laiko laisvė. Tai svarbiausia laisvės forma mano gyvenime. Laiko laisvė suteikia man galimybę mėgautis mėgstamiausiomis veiklomis ir patirtimis beveik neribotai. Dabar įprasta savo gyvenimo dienas užpildyti užimtumu ir darbais. Užimtumas ir bereikalingi darbai žudo tavo laisvę. Užsiemęs žmogus praranda glaimybę daryti tai kas išties svarbu šiame momente. Laikas daug vertingesnis už pinigus ( nors ir šie gana svarbūs) . Tai vientelis mūsų gyvenimo aspektas kurio gauti daugiau arba susigąžinti negalime. Visada galima uždirbti daugiau pinigų , tačiau niekaip nenusipirksi papildomų 10 metų daryti dalykus kuriuos nuoširdžiai mėgstame. Finansinę laisvę pasiekti daug lengviau nei tu manai. Neturiu galvoje jokių nelegaliu ir „ super greitų '' pinigų. Kai supaprastini savo gyvenimą, staiga supranti, jog pingų tau reikia daug mažiau nei visada galvojai. Tiesa, kad mums visiem pinigai yra reikalingi. Taipat tiesa yra ir tai, jog kuo labiau atsiriboji nuo materializmo ir nereikalingų daiktų, tuo mažiau tau reikia pingų.
Finansinė laisvė prasideda nuo galios būti laisvu nuo skolų. Šiuolaikiniame vartotojiškame pasaulyje gyvenimas be skolų skamba beveik kaip utopija. Tai yra įmanoma. Procesas nėra trumpas, bet šią idėją galima paversti realybe. Šiandien, gal dar ir negalėsi mesti savo nekenčiamo darbo sistemos vergijoje. Tačiau kuo labiau sumažinsi savo skolas ir išlaidas, tuo greičiau svajonių gyvenimas ateis ir į tavo kiemą.
Jeigu darbas kitiems nėra tavo arkliukas, visada gali pradėti kurti savo verslą. Jeigu mėgsti keliones, gali jau dabar pradėti nuo lokacijos nepriklausomą internetinį verslą. Gali keliauti ir tuo pačiu metu uždirbti pastovias pajamas iš interneto suteikiamų verslo galimybių. Užmesk akį į mūsų kosminį pasiūlymą : www.workless.lt/mokymai Nesuprask manęs klaidingai. Visa tai nėra lengva. Reikia įdėti nemažai laiko ir pastangų. Bet mainais gaunama finansinė laisvė yra to verta.
 
 
 
ĮSIVAIZDUOK. Kaip atrodytų tavo tobula diena ?
 
 
 
Kur gyventum ,jei galetum gyventi betkur? Jei vis dar ten negyveni, paklausk savęs kodėl ? Ko reikia, kad galiausiai gyventum būtent ten? NE, tai nėra neįmanoma. Žmonės juk ten gyvena, tiesa? Tai reiškia, jog vieną dieną ten būti gali ir tu Kokia bus tavo tobulos dienos rutina ? Kaip pradėsi savo dieną? Kokiomis veiklomis užsiimsi? Kaip baigsi kiekvieną dieną? Kiek iš savo išsvajotų veiklų darai šiandien ?
Jei vis dar neesi laisvas nuo skolų spaudimo. Net jei vis dar neradai savo svajonių veiklos. Jei vis dar nepradėjai savo internetinio verslo. Net jei tavo gyvenime vis dar daug klaustukų... Tu vistiek jau dabar gali susikurti savo tobulos dienos rutiną ir pamažu pradėti ja vadovautis. Duok sau daugiau laiko. Kaip ir minėjau prieš tai... Tai nėra lengva Susikurk veiksmų planą. Viską užsirašyk. Prisitaikyk pagal esamas situacijas. Neleisk nedideliems pralaimėjimams atimti iš tavės brangiausius dalykus – laiką ir laisvę. Turėk kantrybės. Suteik sau daugiau laiko. Suprask, tavo kelias laisvės link – tai maratonas. Nespausk savęs judėti kuo greičiau. Svarbiausia ką gali padaryti jau šiandien, tai pradėti pirmus žingsniukus !
Close

50% Baigta

DOVANA TAU!

Nemokamas video padės suprasti „8 veiksmingiausius internetinio uždarbio metodus” ! Paspaudę prenumeruoti, automatiškai būsite nukreipti į puslapį kuriame galėsite paržiūrėti video medžiagą.

Prisijunk prie 1000+ WORKLESS naujienlaiškio prenumeratorių ir reguliariai gauk veiksmingiausius patarimus padėsiančius pelningai plėtoti tavo internetinį verslą!