6 patarimai prekiaujantiems eBay

KAS YRA DROPSHIPINGAS ?

 
Trumpai tariant tai internetinio verslo modelis paremtas perpardavinėjimo principu, kai nereikia pačiam pirkti didelio kiekio prekių ir jų sandeliuoti. Teisingai ir atsakingai vykdoma dropshiping'o veikla užtikriną solidų ir reguliarų pajamų srautą kiekvienam kuris yra pasiruošęs įdėti pastangų ir laiko.

 

KAIP VEIKIA EBAY DROPSHIPINGAS ?

 
Yra milijonai skirtingų prekių ebay platformoje, bet ar žinojai, jog dauguma pardavėjų ištiesų neinvestavo nei į pačias prekes nei į jų sandeliavimą ?
 
Vietoje to jie susiranda prekes pigiau pas įvarius tiekėjus ir parduoda jas brangiau ebay platformoje. Tokiu būdu uždirbdami pelną nuo kainų skirtumo.
 
Dropshipingas yra legalus ebay platformoje. Nors prekiautojas nėra tiesiogiai atsakingas už prekės kokybę ir pristatymą, dėl ebay taisyklių atsakomybė tenka būtent jam.
Kiekvienas norintis gali pradėti prkeiauti ebay platformoje. Pirmiausia reikia išsiaiškini kaip ebay dropshipingas veikia, kokios yra šios platformos taisyklės, veikimo principai ir paieškos sistemų algoritmai.
 
Tą padaryti galima pasitelkus į pagalbą www.workless.lt/mokymai programą sukurtą specialiai naujokams norintiems pradėti savo sėkmingą verslą internetu. Video mokymai aiškinantys viską nuo a iki z + VIP grupė facebooke kur visi kartu bendraujame bei konsultuojamės su patyrusiais kurso dėstytojais. Tik dabar absoliučiai visa ilgai kaupta informacija yra lengvai prieinama kiekvienam norinčiam, atiduodama beveik pusvelčiui tik dabar ir tik lietuvos rinkai !
 
Nuo kelių pardavimų didelio pelno nepamatysime, nes įprastas pelnas nuo parduoto produkto yra apie 2 eurai. Todėl svarbiausia čia yra kiekybė, pardavimų kiekis. Pardavei produktą ir uždirbai 2 eurus... neatrodo daug, tačiau kai tokių prekių parduodi 20-50 per dieną, visa sitaucija keičiasi ir galime mėgautis 40-100 eurų pelnu per dieną ( tai tik eilinis pavyzdys, patyrę prekeiviai dažnai uždirba net kelis šimtus eurų per dieną arba dar daugiau )
 
 

Dropshipingo ebay platformoje pliusai :

 

 
Tai sąlyginai lengva. Nėra poreikio kurtis elektroninę parduotuvę ir rūpintis jos reklamavimu. Viskas ko jums prireiks tai kompiuteris, interneto prieiga ir patyrę mokytojai kurie paaiškins ir visada konsultuos kuriant sėkmingą ebay pardavimų verslą.
 
Beveik nereikia investicijų marketingui. Tavo skelbimai bus matomi milijonų ebay lankytojų, tad sutaupai pinigų kuriuos įprastai išleistum reklamai ir SEO optimizavimui.
 
Daugiau klientų už mažesnes pastangas. Didžiulė auditorija užtikrina didesnį pardavimų srautą tavo verslui.
 
 
 

7 patarimai ebay selleriams :

 

 

1. Supaprastink

 
Didelis pardavimų srautas yra didžiausias konkurencinis pranašumas, nes nuo parduotos prekės pelnas yra mažesnis ( 2 eurai ), todėl didelis pardavimų srautas yra toks svarbus. Tačiau su dideliu pardavimų srautu ateina ir daug didesnis kiekis darbo. Kelti naujas prekes ir užsakinėti tas kurias jau nupirko. Rekomenduotina samdytis virtualius asistentus filipinuose + naudoti specialias programas palengvinančias tiek prekių kelimo tiek užsakymo procesus.

2. Kontroliuok kainas

 
Priežastis kodėl milijonai žmonių kasdien ieško prekių ebay yra ta, jog jie tikisi rasti pigiausią variantą. Turėtum atkreipti į tai dėmesį, nes tai vienas iš svarbiausių faktorių lemsiančių parduosi prekę ar ne. Reguliariai stebėk savo prekių kainas ir konkurentus. Pigiausias produktas rinkoje parsiduoda daugiausiai kartų, todėl stebėk ir daryk pakeitimus.

3. Užtikrink prieinamumą

 
Užtikrink, jog tos prekės kurias pats parduoti vis dar yra pas tavo tiekėjus. Tai gana dažna dropshiperių problema, kai klientas nusiperka prekę, o tu nukeliavęs pas savo tiekėjus matai, jog prekė baigėsi ir jų sandelyje nėrą. Kad šios problemos išvengtum, rekomenduojame naudoti specialias inventoriaus sekimo programas kurios pašalins tavo prekes iš ebay kai tik matys, jog mūsų tiekėjas jų nebeturi. Sutaupysi daug pinigų ir galvos skausmo !
 

4. Užtikrink efektyvų darbą

 
Užtikrink, kad kai klientas nusiperka prekę ji bus užsakyta kiek įmanoma greičiau. Tai kuria tavo kaip pardavėjo reputaciją, o gera reputacija ebay platformoje yra VISKAS.
 

5. Saugokis nepatikimų tiekėjų

 
Laiku neišsiunčiamos prekės, prastas klientų aptarnavimas yra blogo produkcijos tiekėjo savybės. Dėl neprofesionaliai dirbančio tiekėjo susirinksi begalę blogų atsiliepimų, gerokai sumažes pardavimų.
 

6. Kurk gerą reputacija

 
Reputacija ebay platformoje yra viskas, tad daryk visus veiksmus, kad gerą reputaciją susikurtum:
 
  • Produktus užsakyk kiek įmanoma greičiau;
  • Į klientų klausimus ir grąžinimų užklausas atsakyk kiek gali greičiau;
  • Būk malonus su savo pirkėjais, nesileisk užvaldomas emocijų ir visada išlik profesionalus ;
 
Sukūręs savo verslui gerą reputaciją turėsi daug didesnius pardavimus + produktai iš kurių uždirbti daug didesnes sumas pagaliau pajudės ir vis dažniau sulauksi 15-50 eurų pelno nuo vieno parduoto produkto.
Close

50% Baigta

DOVANA TAU!

Nemokamas video padės suprasti „8 veiksmingiausius internetinio uždarbio metodus” ! Paspaudę prenumeruoti, automatiškai būsite nukreipti į puslapį kuriame galėsite paržiūrėti video medžiagą.

Prisijunk prie 1000+ WORKLESS naujienlaiškio prenumeratorių ir reguliariai gauk veiksmingiausius patarimus padėsiančius pelningai plėtoti tavo internetinį verslą!