Atraskite Top 10 šalių skirtų digitaliems nomadams: dirbkite, keliaukite ir sėkmingai gyvenkite šiose nuostabiose vietose".

 

Nuotolinis darbas, laisvai samdomi specialistai ir skaitmeniniai klajūnai tampa vis populiaresni visame pasaulyje. Šiame straipsnyje apžvelgsime pigiausias šalis gyventi ir keliauti šiems darbuotojams, atsižvelgdami į gyvenimo sąnaudas, interneto ryšį, laisvalaikio veiklas ir darbo sąlygas.

Gruzija

Kainos: Žemos
Gyvenimo sąnaudos Gruzijoje yra tarp žemiausių Europoje, o šalis siūlo nemokamas vizas. Tbilisis ir Batumi miestuose galima rasti patogias darbo vietas su greitu internetu bei prieinamomis nuomojamomis patalpomis. Gruzija yra žinoma dėl savo nuostabių gamtos peizažų, draugiškų žmonių ir autentiškos virtuvės.

Vietnamas

Kainos: Žemos
Vietnamas yra viena iš pigiausių Azijos šalių. Šalis siūlo skirtingas gyvenimo sąnaudų galimybes, priklausomai nuo miesto, kuriame gyvenate. Pagrindiniai miestai, tokie kaip Hanojus ir Ho Ši Minas, siūlo gerą infrastruktūrą, prieinamus restoranus ir patogias darbo vietas. Šalia pliažų ir nuostabių gamtos vietovių, Vietnamas yra žinomas dėl savo autentiškos maisto kultūros.

 

Indija

Kainos: Žemos
Indija yra viena iš pigiausių šalių pasaulyje gyventi ir keliauti. Šalis siūlo įvairias gyvenimo sąnaudų galimybes, nuo šventinių miestų, iki ramybių džiunglių ir pliažų. Indijos miestuose, tokiose kaip Bengalūras ir Mumbajus, yra patogios darbo vietos ir puikus interneto ryšys. Indija pasižymi savo unikalia kultūra, ypatinga maisto tradicija ir įvairiais gamtos grožiais.

Bolivija

Kainos: Žemos
Bolivija yra viena iš pigiausių Pietų Amerikos šalių, žinoma dėl savo įspūdingų gamtos peizažų, įskaitant Andų kalnus, Salar de Uyuni druskos ežerą ir tropinius miškus. La Pasas ir Santa Kruzas yra populiariausi miestai tarp nuotolinių darbuotojų. Šalyje galima rasti prieinamą būstą, maistą ir pramogas. Bolivija taip pat yra žinoma dėl savo svetingumo ir kultūros.

Filipinai

Kainos: Žemos
Filipinai yra dar viena Azijos šalis, siūlanti pigias gyvenimo sąnaudas ir puikias darbo sąlygas. Šalis pasižymi nuostabiais paplūdimiais, gamtos stebuklais ir draugiškais žmonėmis. Manilos, Cebu ir Davao miestuose yra daugybė darbo vietų su greitu internetu, o vietiniai restoranai siūlo skanų ir pigų maistą. Skaitmeniniai klajūnai čia gali mėgautis pačiomis geriausiomis laisvalaikio veiklomis.

Santrauka

Pigiausios šalys gyventi ir keliauti nuotoliniams darbuotojams, laisvai samdomiems specialistams ir skaitmeniniams klajūnams yra Gruzija, Vietnamas, Ukraina, Indija, Bolivija ir Filipinai. Šios šalys pasižymi žemomis gyvenimo sąnaudomis, geru interneto ryšiu, įvairiomis laisvalaikio veiklomis ir patogiomis darbo vietomis. Skaitmeniniams klajūnams verta apsvarstyti šias šalis, norint gyventi ir keliauti pigiau, kartu patiriant naujų kultūrų ir gamtos grožį.

 

Close

50% Baigta

DOVANA TAU!

Nemokamas video padės suprasti „8 veiksmingiausius internetinio uždarbio metodus” ! Paspaudę prenumeruoti, automatiškai būsite nukreipti į puslapį kuriame galėsite paržiūrėti video medžiagą.

Prisijunk prie 1000+ WORKLESS naujienlaiškio prenumeratorių ir reguliariai gauk veiksmingiausius patarimus padėsiančius pelningai plėtoti tavo internetinį verslą!