Internetinio verslo gidas! Kaip generuoti pajamas internete.

 
 
Sveiki bičiuliai!
 
Šiandien detaliai pagvildensime temą kuri atrodo domina bene kiekvieną šiuolaikinį žmogų: kaip ir ką konkrečiai daryti norint pradėti generuoti pajamas interneto pagalba. Pasistengsiu sudėlioti svarbiausią informaciją į jūsų suvokimo lentynėles, kad galiausiai atsirastų teisingos žinios apie internetinio verslo galimybes ir kokia kryptimi konkrečiai judėti toliau !
 
Turinio apibendrinimas:
 
1. Mintys apie darbą ir verslą.
2. 7 internetinio verslo metodai.
3. Kas yra dropshippingas?
4. Ebay vs Shopify, kurią platformą rinktis?
5. Platformų specifika ir patarimai.
 
Vos per metus nuo WORKLESS.LT projekto pradžios, surinkome jau net 300 nuostabių, motyvuotų žmonių bendruomenę VIP mokymų grupėje, o jų rezultatai kalba patys už save!
 
Prieš pradedant labai skatinu gautą informaciją iškarto panaudoti praktiškai, kitokiu atvėju tiesiog skaitinėji, o realios praktinės naudos taip ir nesusikuri... Tad velniop neproduktyvų tingumą ir kitas žalingas savybes, skaitom ir naudojam praktiškai !
 
VAŽIUOJAM !
 
Pasakysiu lakoniškai.
 
Mano nuomone yra du variantai: dirbi mylimą darbą arba kuri savo verslą...
 
Jei dirbi darbą kurio nemėgsti, švaistai vėjais svarbiausią savo gyvenimo turtą – Laiką... Parduotuvėse papildomo laiko gyvenimui nenusipirksi, atrodo toks paprastas ir aiškus dalykas, bet pažiūri į žmones ir supranti, jog šiuolaikinė sociumo matrica įtraukia stipriai ir labai greitai, o iš jos pabėgti ne taip jau ir paprasta...
 
Kad ir koks sunkus gyvenimas atrodo šiandien, siekti mėgiamo, širdžiai artimo darbo visada verta ir skatintina. Jei jau turi mylima darbą ir jautiesi laimingas, ploju tau ir labai už tave džiaugiuosi.
 
O dabar šietiek apie verslą.
 
Šiandien verslo sąvoka jau gerokai pakitusi nuo pavyzdžiui to kaip ją žmonės suprato 90- taisiais...
 
Seniau verslas- tai nuosavas fabrikas, parduotuvė ir tt, o dabar į mūsų gyvenimą įsibrovus internetui, turime begalę naujų ir kiekvienam žmogui lengvai pasiekiamų verslo galimybių, kurioms nereikia investuoti milijonų ar net tūkstančių eurų.
 
Geriausia kai internetinis verslas kuriuo tamsta užsiimsi, būtų netik pelningas, bet ir artimas širdžiai...toks scenarijus žinoma tobulas. Net jei kuri verslą kuris atneša pajamas, bet neteikia didelio malonumo, gali gerai pasistengęs savo verslą automatizuoti, tokiu būdu užtenka vos pusvalandžio per dieną lengvai priežiūrai ir korekcijoms...
 
Tokiame scenarijuje kuri internetinį verslą kuris generuoja pajamas ir reikalauja minimaliai tavo asmeninio laiko, tad laimi du svarbius dalykus: turi tikrai daug laiko ir pakankamai pinigėlių, kad galėtum gyventi kaip nori ir veikti tai ką nori.
 
Tai padaryti tikrai įmanoma...Tik neturėk iliuzijų, jog viskas sukuriama per vieną dieną, reikės įdėti darbo ir patreniruoti kantrybės raumenuką.
 
Dabar pakalbėkime apie tai ką gi konkrečiai gali veikti internete, kad pradėtum atsukinėti interneto pinigų kranelį.
 
 
 
KOKIE YRA INTERNETINIO UŽDARBIO VARIANTAI ?
 
 
Judam prie konkrečios ir praktiškos informacijos. Internete legaliai uždirbti pinigus galime naudodami neapsakomai daug skirtingų metodikų...
 
 
Štai jums sarašiukas 7 populiarių metodų:
 
1. Dropshiping. Tarpininkavimas internetiniuose pardavimuose. Ebay, Amazon, Shopify, Etsy ir kitose panašiose platformose.
 
2. Afillate Marketing. Reklamuojate kitų produktus už tai gaudami komisinius. Affilate pasiūlymus galime rasti skirtingose platformose pvz: cj.com ; clickbank.com
 
3. AMAZON FBA. Randame gerus produktus, užsiperkame didesnius jų kiekius ir siunčiame į amazon sandelius, amazon siunčia prekes ir jas prižiūri, o tau naudinga, nes klientai prekes gauna per 1-2 dienas su AMAZON PRIME.
 
4. Social media agency. Pakėlus savo facebook/instagram/twitter/linked in marketingo žinias iki atitinkamo lygio, galite įkurti savo socialinės medijos agentūrą ir siūlyti savo marketingo žinias ir paslaugas įmonėms, startupams ir tt.
 
5. Freelancing‘as. Jeigu gerai moki dirbti photoshop, programuoti, rašyti straipsnius anglų ar betkokia kita kalba, dirbti su nuotraukomis/video ir tt... Savo žinias gali monetizuoti kaip paslaugas internetiniuose freelancerių puslapiuose. Nupasakoji ką išmanai , parodai savo darbų pavyzdžius ir gauni užsakymus iš klientų. Freelancing platformos pvz: www.fiverr.com
 
6. Freelancing Arbitrage. Tai iš esmės tarpininkavimas tarp freelancerio ir jo kliento. Surandam patikimus freelancerius ir patys užsiemame puslapio kūryba ir reklamavimu. Uždirbame nuo kainų skirtumo, pvz pardaviau pasalugą uz 50 dolerių, o freelanceriui sumokėti turesiu tik 30, gaunasi 20 lieka kaip grynas pelnas.
 
7. Subscription websites. Stipriai populiarėjanti verslo rūšis. Parduodama informacija/ paslauga už mėnesinį mokestį. Patrauklus modelis norint susikurti stabilias mėnesines pajamas. Abonimentinio puslapio pvz: www.lynda.com ( tik čia labai jau pasaulinio lygio projektas, galima daryti ir daug mažesnius/ paprastesnius projektus).
 
 
 
Tai tik keli rimčiausi variantai. Copywriting, knygų rašymas ir pardavinėjimas amazon, Instagram influencer puslapių kūrimas ir pardavimas...
 
Šiandien detaliau aptarsime metodą kuris mano nuomone (ir praktika su mokiniais) yra geriausias variantas žmogui tik pradedančiam savo kelią internetinio verslo platybėse – DROPSHIPPINGAS.
 
 
 
DROPSHIPPING‘AS:
 
Dropshippingas, tariant paprastai yra internetinių pardavimų tarpininkavimas. Leisk papasakoti kaip jis veikia...
 
Kinijos gamintojas parduoda kepurę už 5 dolerius, tu įkeli kepurę į ebay/shopify platformas kaip parduodamą prekę, tačiau kaina už kurią tu parduodi tą kepurę jau yra tarkime 15 dolerių. Kai kažkas iš tavęs prekę nuperka, viskas ką tau lieka padaryti tai nueiti į savo kinijos tiekėjo puslapį ir užsakyti kepurę kliento adresu. Gauname situaciją kur klientas tau sumokejo 15 dolerių, o tu ją užsakei kliento adresu už 5, tad lieka 10 dolerių nuo sanderio. Iš 10 likusių dolerių atskaičiuojame mokesčius ebay / shopify platformoms ir turime gryno pelno tarkime 7-8 dolerius. Parduodi tokių 10 prekių per dieną ir žiūrėk kokia smagi sumelė susidaro.
 
DROPSHIPING versle :
 
1. Nereikia investuoti ir užsipirkti prekių iš anksto.
2. Nereikia sandėliuoti prekių.
3. Nereikia patiems pakuoti ir siuntinėti prekių klientams, nes tai už mus padaro pats produkcijos tiekėjas.
 
 
Toks būtų paprastas dropshippingo sąvokos paaiškinimas... Iš esmės kaip ir minėjau, tu atlieki tarpininko funkciją.
 
Viskas skamba labai lengvai (iš tiesų ir nėra labai sunku) tačiau, kad turėtume pardavimus, privalome išmanyti kaip veikia platforma kurioje prekiaujame, visus jos niuansus, kaip teisingai sudarinėti prekės pavadinimus pagal populiariausius raktinius žodžius, kokių klaidų vengti ir aplamai suvokti visą dropshipping verslo sistemą.
 
 
eBay VS Shopify:
 
 
EBAY:
Patraukli platforma pradedančiam dropshipperiui. Lengva startuoti, nereikalingas startinis kapitalas (arba labai minimalus jeigu paypal pradžioje šaldo pinigus), nereikia išmanyti reklamos įpatumų kaip su Shopify parduotuvėmis, nes kaip tarptautinė puikiai žinoma prekybos platforma ebay yra gerbiama ir turi milijoninius lankytojų srautus kas mėnesį. Ebay suteiks tau klientų srautą jei būsi „geras“ pardavėjas, tai reiškia laikysies ebay platformos taisyklių, kelsi savo gerą reitingą ir žinosi kaip teisingai dirbti atsižvelgiant į ebay algoritmą. Paprastesnė dropshippingo prekybvietė, dideli klientų srautai, tačiau daugiau konkurencijos + privalai griežtai laikytis platformos taisyklių tau kaip pardavėjui.
 
SHOPIFY:
Platforma leidžianti susikurti savo asmeninę internetinę parduotuvę neturint programavimo ir dizaino žinių... Susimoki už mėnesį ir gauni visus reikiamus įrankius su kuriais gali pasistatyti savo solidžią internetinę parduotuvę, vos valandėlę kitą paspaudžiojęs reikiamus mygtukus. Platforma suprantama paprastam vartotojui tikrai lengvai. Shopify skirtingai nei ebay, klientų srauto tau pati neduoda, susikurti klientų srautą turėsi pats naudodamas FACEBOOK reklamą + kitus metodus. Norint dirbti su Shopify reikės didesnio kapitalo (daugiausia reklamai ). Shopify mažiau konkurencijos, esi pats sau bosas, kaip nori taip savo parduotuvę ir tvarkai. Daugiau galimybių uždirbti solidžias sumas nuo vieno pardavimo. Tačiau su shopify turėsi daugiau mokytis, reklamos, pardavimų psichologijos ir kitų svarbių niuansų be kurių neišsisuksi niekaip.
 
 
 
PASIRINK KURIOJE PLATFORMOJE PREKIAUSI
 
Dabar kai jau turi bent minimalų isivaizdavimą apie abi platformas ir kokie jų pliusai bei minusai, laikas rinktis kuris variantas tau asmeniškai yra labiau tinkamas.
 
 
PREKYBA EBAY:
 
1. Rinkis kurioje rinkoje prekiausi (ebay.co.uk ; ebay.com; ebay.de; ebay.es; ebay.com.au;) didžiosios rinkos kaip .com turi daug didesnius klientų srautus, bet daug daugiau konkurentų. Mažosios rinkos kaip .de turi mažesnius klientų srautus, bet ir konkurencija yra daug mažesnė .
 
2. Ebay ir paypal registracija (paypal naudojamas kaip pagrindinis mokėjimo būdas).
 
3. Tvarkingas business policy (verslo politikų) surašymas ir nustatymų korekcija .
 
4. Randame patikimus tiekėjus ir gerus produktus prekybai.
 
5. Pradedame kelti prekes naudodami specifines raktažodžių metodikas padedančias iškelti jūsų skelbimus aukščiau kitų, tokiu būdu užsitikrinant didesnius kiekvieno produkto pardavimus.
 
6. Ieškome ir keliame vis daugiau naujų produktų, o pritrūkus ebay limitų skambiname ebay prašome auktesnių limitų ir gavę ko norėjome toliau keliame prekes.
 
 
Ebay prekybos niuansai :
 
Tikslas sukelti gerus produktus ir kelti jų kuo daugiau, pas patyrusius ir labai pelningai prekiaujančius ebay dropshipperius skirtingų parduodamų prekių būna dešimtimis tūkstančių vienoje paskyroje. Prižiūrėti savo pardavėjo reitingus, kad tai padaryti privalome būti profesionalūs ir operatyvūs su savo klientais, greitai spręsti problemas, maloniai padėti klientams atsakant į klausimus ir panašiai.Privalome vengti produktų ir brandų kurie yra apsaugoti VERO politikos.
 
 
Norintiems išmokti pilną dropshipping verslo sistemą ir susikurti pelningą verslą internete: WWW.WORKLESS.LT/MOKYMAI step-by-step video mokymai tiek eBay tiek Shopify verslams + konsultacijų grupė! Tik dabar visi WORKLESS mokymai prieinami kiekvienam norinčiam už juoką keliančią kainą!
 
 
PREKYBA SHOPIFY:
 
1. Registracija shopify.
 
2. Nustatymai/verslo politika/mokėjimai.
 
3. Ieškome pelningų produktų ir patikimų tiekėjų aliexpress.com.
 
4. Radę ir ištestavę produktus integruojame juos į savo parduotuvę su OBERLO.
 
5. Sutvarkome pačią parduotuvę. Logotipus paruošiam, fonines nuotraukas ir kitus puslapio išvaizdos ir funkcionalumo momentus.
 
6. Ruošiame facebook reklamines kompanijas savo el.parduotuvei.
 
7. Leidžiame reklamas ir stebime kurios veikia geriausiai, neveikiančias metam lauk, o veikiančias leidžiam toliau.
 
 
Shopify prekybos niuansai:
 
Gražus estetiškas dizainas atitinkantis parduodamos prekės stilių. Profesionalus logotipas bei kokybiškos puslapio nuotraukos ir brandingas bendrai. Teisingai paruoštas klientų srauto kanalas (funnel) ir reguliariai prižiūrimos facebook reklamos.
 
 
Norintiems išmokti pilną dropshipping verslo sistemą ir susikurti pelningą verslą internete: WWW.WORKLESS.LT/MOKYMAI step-by-step video mokymai tiek eBay tiek Shopify verslams + konsultacijų grupė! Tik dabar visi WORKLESS mokymai prieinami kiekvienam norinčiam už juoką keliančią kainą!
 
 
Tikimės, kad mums pavyko išaiškinti bazinius dropshipping verslo momentus.
Jeigu ši tema tave tikrai domina, rekomenduojame apsilankyti mūsų puslapyje www.workless.lt kur nemokamai atiduodame daug kokybiškos ir naudingos informacijos straipsnių pavidalu. Jei turi klausimų ir minčių, nesikuklink ir drąsiai rašyk mums facebook‘e : https://www.facebook.com/worklessnomads/

 

Close

50% Baigta

DOVANA TAU!

Nemokamas video padės suprasti „8 veiksmingiausius internetinio uždarbio metodus” ! Paspaudę prenumeruoti, automatiškai būsite nukreipti į puslapį kuriame galėsite paržiūrėti video medžiagą.

Prisijunk prie 1000+ WORKLESS naujienlaiškio prenumeratorių ir reguliariai gauk veiksmingiausius patarimus padėsiančius pelningai plėtoti tavo internetinį verslą!